<

У Ратнівському районі Фольксваген збив двох пішоходів: один – загинув, інший – у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 13.02.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

12-го лютого, близько 21:00 на автодорозі поблизу села Вужиськ Ратнівського району автомобіль «Volkswagen Passat» збив двох пішоходів. Внаслідок ДТП один перехожий загинув на місці, іншого госпіталізували. 

За кермом транспортного засобу перебував 58-річний житель Ратнівського району. Водій допустив наїзд на двох перехожих, котрі перебували на проїжджій частині дороги, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Внаслідок автопригоди 42-річний пішохід, житель Старовижівського району, загинув на місці події. Його ровесника, жителя Ратнівського району, госпіталізували в центральну району лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця