<

У рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» нововолинські рятувальники навчали дітей правил безпеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рятувальники 5 ДПРЧ міста Нововолинська провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців закладу дошкільної освіти №3.

Такі заходи, які співробітники “Служби порятунку” проводять для малечі, завжди проходить у теплій та дружній атмосфері, особливо, коли слухачами є дошкільнята.

Дітям пояснили, чому сірники дітям не іграшка, що гра з вогнем небезпечна, і вогонь без нагляду може перетворитися на жорстокого ворога людини, приносячи біди і нещастя. Розповіли рятувальники й про те, які правила безпеки потрібно дотримуватися, щоб запобігти виникненню пожежі, і як слід себе вести, якщо вона сталася.

Ознайомили малюків з особливостями професії вогнеборців, продемонстрували пожежний автомобіль, пожежно-технічне обладнання, навели приклади його використання в роботі та продемонстрували способи застосування даного обладнання.

Також всі бажаючі охоче приміряли на себе бойові обладунки співробітників ДСНС та спробували себе у ролі рятувальників – за допомогою пожежного ствола намагалися загасити умовну пожежу.

Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у дітей уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя.

Рятувальники нагадали дітям номери телефонів екстренних служб, а щоб краще вони їх засвоїли, подарували малечі календарики.

Такі візити до малечі приносять безмежне задоволення та радість в звичайні будні кожного, хто обрав для себе професію рятівника, адже ти усвідомлюєш, що навчивши дітей сьогодні, ти пожинаєш свої плоди кропіткої праці завтра.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер