<

У Раді думають, що робити з депутатами ОПЗЖ після санкцій РНБО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 20.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
848
/ коментарів 5

Верховна Рада наразі вивчає рішення Ради національної безпеки щодо зупинення діяльності партій, що мають зв’язки з Росією. 

Накладені санкції, зокрема, стосуються партії ОПЗЖ. Ця партія представлена у Верховній Раді, повідомляє Українська Правда.

До початку війни у складі цієї фракції перебувало 43 депутати. Поки що невідомо, у якому форматі депутати ОПЗЖ будуть продовжувати свою роботу у парламенті. 

Рада нацбезпеки та оборони призупиняє діяльність в Україні партій, які мають зв’язки з російською федерацією.

“Ми вивчаємо правові наслідки рішення РНБО щодо заборони партій. Рішення будуть згодом. Ми також очікуємо коментарі міністерства юстиції по виконанню указу президента”, – пряма мова Корнієнка.

Рішення РНБО стосується партій: “Опозиційна платформа – За життя”, “Партія Шарія”, “Наші”, “Опозиційний блок”, “Ліва опозиція”, “Союз лівих сил”, “Держава”, “Прогресивна соціалістична партія України”, “Соціалістична партія України”, партія “Соціалісти”, “Блок Володимира Сальдо”.




коментарів: 5
  1. Перекраситься це бидло кацапське ,а наші лохи і далі виберуть цю підарасню в Раду і ніяка війна дебілів не навчить ,що це вороги і довіряти керування країною такихм ублюдкам -це злочин .

  2. Каструвати , щоб випадково не розмножувались (може в кого ще й стоїть , як напр. на куму путіна О.Марченко:). Потім за ґрати .
    Та думаю ні те , ні інше їм не світить. Поїдуть за парєбрік швидше за все, до свого ідола

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер