<

У пункті пропуску «Доманове» виявили контрабандні цигарки з Росії на два мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 4.02.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На кордоні України та Білорусі в пункту пропуску «Доманове» у вантажівці на польській реєстрації, що перевозила тару для квітів, прикордонники виявили приховані 160 ящиків із білоруськими сигаретами. Вартість контрабандних цигарок сягає двох мільйонів гривень.

Інформацію, щодо можливого незаконного переміщення з Росії транзитом через територію України контрабанди, завчасно надали оперативні підрозділи Північного регіонального управління Держприкордонслужби, повідомляють у Державній прикордонній службі України.

Тому, коли в пункт пропуску «Доманове» прибула вантажівка польської реєстрації з вантажем «тара для квітів», оперативні співробітники та прикордонники Луцького загону ініціювали спільний з представниками митниці поглиблений огляд.

За результатами перевірки, в причепі автомобіля за вантажем, виявлено 160 ящиків сигарет з білоруськими акцизними марками.

За цим фактом направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 204 ККУ. Подальші слідчі дії будуть проводитися спільно зі співробітниками податкової міліції.

Сигарети, загальною кількістю 80 тисяч пачок, в рамках кримінального провадження передано співробітникам оперативного управління ДФС.

Орієнтовна сума вилученого товару сягає двох мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок