<

У приватній лікарні в Києві приховали зараження на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 25.03.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В одній із приватних клінік Києва місцевому жителю зробили тест на COVID-19 та після отримання позитивного результату медики не повідомили про це у державні установи – правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські в інтернеті побачили публікацію, у якій зазначалось, що в одній із приватних клінік киянину зробили тест на виявлення коронавірусної інфекції. Однак про проведення тесту та отримання позитивного результату співробітники закладу не повідомили до Міністерства охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, та проводять усі необхідні слідчі дії.

Поліцейські направили запити на отримання інформації до Київської міської державної адміністрації, Міністерства охорони здоров’я та приватної клініки, а також надіслали директору медичного центру виклик на допит для з’ясування усіх обставин даного інциденту.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця