<

У пожежі в Маневицькому районі загинув 49-річний чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 27.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ввечері 26-го березня у селі Городок Маневицького району загорілася дерев’яна літня кухня. Під час пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляють рятувальники Волині.

Так, о 21:09 у селі Городок загорілася дерев’яна господарська будівля – літня кухня.

Рятувальники о 20:50 локалізували пожежу, а о 21:30 остаточно її ліквідували. Під час гасіння на місці пожежі виявлено тіло 49-річного власника.

Вогонь встиг знищити дах будівлі, 2 тонни сіна, сільськогосподарський інвентар, 20 м куб. дров, пошкодив стіни кухні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

Того ж дня о 20:58 у селі Великий Обзир Камінь-Каширського району виникла пожежа у дерев’яній літній кухні. Полум’я, що виривалося з вікон будівлі, помітив сусід, який витягнув з вогню 28-річного чоловіка до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Пожежу локалізували рятувальники з Каменя-Каширського разом із працівниками місцевої пожежної охорони села Піщане о 21:40, ліквідували загоряння о 22:40. Вогнем знищено 80% будівлі, врятовано будинок розташований поруч. Зберегти дім від вогню рятувальникам допомагали і небайдужі селяни. Знаючи, що з райцентру (а це за 30 кілометрів) пожежні приїдуть не за п’ять хвилин, односельці збіглися з відрами та організували живий ланцюжок, поливаючи відрами з водою будинок.

Окрім цього, коли сусід витягнув погорільця з палаючого будинку, то одяг, що горів на ногах врятованого, люди залили водою. Молодого чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Діагноз – отруєння чадним газом, опіки лиця, тулуба, кінцівок, стан середньої важкості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа