<

У потязі «Київ-Варшава» хотіли перевезти велику партію цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:14 | 15.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

14-го жовтня у потязі «Київ-Варшава» намагалися провести велику контрабанду цигарок. Спробу незаконно перевезти тютюнові вироби припинили прикордонники спільно з місцевою прокуратурою, патрульною поліцією та військовими.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

У передмісті Ковеля в районі зупинки “448 км Львівської залізниці” при спробі незаконного завантаження до потяга “Київ-Варшава” тютюнових виробів без акцизних марок, правоохоронці затримали двох організаторів та чотирьох пособників протиправної діяльності, мешканців Ковельського району, 17 пакунків з цигарками та автомобіль “Рено”, яким організатори доставляли цигарки.

При цьому правоохоронцями зафіксовано, як провідники потягу заздалегідь відчинили двері вагонів в готовності завантажити тютюнові вироби під час призупинення потягу з подальшим наміром їх незаконного переміщення на територію Польщі.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу, за результатами проведення процесуальних заходів, слідчим СВ Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області протоколом огляду місця події тютюнові вироби у кількості 9460 пачок та автомобіль вилучено.

Попередня сума оцінки вилученого товару становить понад 300 тисяч гривень. Процесуальні заходи тривають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа