<

У Поромові відбувся захід “Зустріч поколінь. Нас всіх єднає Україна”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:32 | 13.06.2017 / Новини / , , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

“Зустріч поколінь. Нас всіх єднає Україна” – захід під такою назвою відбувся у актовому залі Поромівської загальноосвітньої школи 11-го червня. У святковому концерті взяли участь аматори сцени та юні таланти з Поромова.

Бібліотекар Ніна Бабійчук втілила свою мрію і організувала захід, мета якого – через спогади та свідчення продовжити нитку історії з рук з руки. Адже обов’язок старших поколінь – зберегти і передати правдиві свідчення про минуле, а молоді – прийняти їх і вивчити, набути нового досвіду.

Всі, хто завітав на свято, мали змогу в фойє навчального закладу оглянути виставку робіт жителів Поромівської ОТГ – виробів, в які кожен вклав частинку своєї любові до батьківщини, рідного краю, прагнення до миру.

У святково оформленій залі мешканці Поромова згадали про події, які переповнюють гордістю за славне минуле і надихають на нові перспективи. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять тих, хто в різні періоди історії віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність та цілісність України.

Злагоджену виконавську майстерність продемонстрували учасники краєзнавчо-пошукового клубу “Натхнення”. Вони співали пісень, що отримали у спадок від предків, котрі навіть у щоденному тяжкому житті все-таки вміли знаходити чи творити свій рай за допомогою пісні.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук і начальник відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї, молоді та спорту Надія Жук привітали присутніх, наголосивши, що всі випробування, які випали на долю українського народу, маємо пройти достойно з відповідальністю за кожен свій крок.

“Родина – це є основа, стержень всього життя людського. Ми – українці, в нас є традиції, які передаються з покоління в покоління. Якщо приходить біда – ми йдемо захищати свою родину, країну. І зараз найкращі сини боронять нас на Сході.

Бажаю миру і злагоди кожній родині, бо не випадково є така приказка: міцна сім’я – міцна держава. Щиро зичу всім батькам, щоб вони пишалися своїми дітьми”, – відзначив у виступі голова громади.

Захід пройшов на високому рівні. З піднесеним настроєм учасники згадували пісенні композиції і ще раз довели, що українська пісня об’єднує покоління. На завершення концерту вони виконали духовний гімн “Боже, великий, єдиний”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер