<

У Польщі українка побила ногами автобус через прохання водія одягти маску

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:06 | 16.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
587
/ коментарів 9

У Польщі українка відгамселила ногами рейсовий автобус, бо водій відмовився її везти. 33-річна жінка була без маски та сильно розізлилася, коли їй зробили зауваження.

33-річна жінка, яка приїхала до Польщі з України, хотіла сісти у рейсовий автобус на автовокзалі в місті Груєць. Проте українка забула про правила захисту від коронавірусу та не одягнула маску, – інформує Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

Водій автобуса зробив їй зауваження, проте вона відмовлялася надівати маску. Тоді чоловік сказав, що не буде її везти та попросив вийти з салону. Це сильно розлютило українку.

Вона вийшла з салону та почала бити автобус ногами. Від ударів на кузові залишилися подряпини та вм’ятини. Свідки інциденту викликали поліцію, жінку затримали.

Українку звинувачують у навмисному пошкодженні чужого майна. Своїми діями вона не тільки порушила закон, а ще й завдала власнику автобуса шкоди. Він вже оцінив збитки у 2 тисячі злотих (понад 13 тисяч гривень).

Тепер жінці, яка розлютилася на водія та побила ногами автобус, загрожує кримінальна відповідальність. Українці можуть присудити навіть арешт.




коментарів: 9
  1. а що там чути про українців в Чехії, Словаччині, Словенії, Угорщині, Австрії, Німеччині, Бельгії, Італії, Португалії, Іспанії, в скандинавських країнах?

  2. Побила автобус ногами… Якби побила головою, то напевно всі зрозуміли б, що це самолікування…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця