<

У Польщі затримали підозрюваних у жорстокому вбивстві волинянки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 22.06.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Польська поліція спільно зі співробітниками прикордонної служби затримали підозрюваних у звірячому вбивстві молодої волинянки, тіло якої знайшли біля населеного пункту Бродзиця.

За повідомленням видання kurierlubelski.pl, слідчі поліції зосередились на визначенні осіб, з якими жертва могла мати останній контакт, – інформує leopolis.news.

У цій групі були двоє громадян України.

«Ми очікували, що вони хочуть перетнути кордон. Так воно і сталося. Того ж дня співробітники прикордонної охорони затримали 34-річного та 42-річного чоловіків при перетині кордону у Долгобичуві», – розповіла речниця місцевої поліції Едіта Кристов’як.

Під час оперативних заходів був встановлений і затриманий ще один чоловік. Це 29-річний житель гміни Грубешів, який знав про злочин, але не повідомив у правоохоронні органи.

Проти двох громадян України суд застосував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом трьох місяців, а 29-річний чоловік буде під наглядом поліції.

Як з’ясували правоохоронці, вбивство сталося через гроші. Чоловіки позичили гроші у молодої родички, яка працювала у Польщі. Коли жінка згадала про борг, вони напали на неї.

Результати експертизи показують, що зловмисники вдарили жінку у потилицю твердим предметом, внаслідок чого вона знепритомніла. Тоді вони завантажили її тіло у машину, прив’язали каміння і кинули у ставок. За вбивство у Польщі їм світить 25 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у неділю, 18-го червня, за 9 км від українсько-польського кордону у ставку біля польського населеного пункту Бродзиця виявили тіло молодої українки.

Загиблою виявилась мешканка Ковеля Світлана Н., 1990 року народження, яка проживала у мікрорайоні Ковель-ІІ. У неї залишилася п’ятирічна донька, чоловік та рідна сестра. У Польщі вона начебто перепродувала цигарки. З п’ятниці про неї нічого не було відомо. У ставку її знайшли побитою, зі зв’язаними руками та прив’язаним до шиї каменем.




коментарів: 3
  1. Шановні українці-волиняни, відкрийте в інтернеті Курєр Хрубешовські і прочитайте коментарідо цієї статті “Zabójstwo kobiety w Brodzicy. Ukraińcy podejrzani o brutalny mord zatrzymani na granicy”, це просто страхіття, що пишуть про українців читачі=поляки у коментарях: наприклад Co mają do powiedzenia…
    Stanisław.s. (gość) 22.06.17, 17:58:17

    Zgłoś / 2
    …zwolennicy otwarcia granicy ukraińskiej na zachód? Polsce już nie tylko grożą islamiści, ale i Ukraińcy. Jakaż ta Polska jest znienawidzona przez anty polaków!!!
    або таке :taka prawda
    emma (gość) 22.06.17, 11:24:44

    Zgłoś / 15 / 4
    takich przypadków będzie coraz więcej po otwarciu granicy dla UPAdlińców wszak ta nacja ma w swoioch genach szczególnie okrótne barbarzyństwo przekazywane z pokolenia na pokolenie.
    Dowodem na to jest choćby spaleniem na żywca w Odessie kilkudziesięciu swoich obywateli około 2
    lata temu
    чи таке:q
    w (gość) 22.06.17, 11:24:36

    Zgłoś / 13
    wywieźć to ukraińskie ścierwo na Ukrainę i tam niech gnije w więzieniu a nie w Polsce. Jeszcze podatki będziemy płacić za utrzymanie tego dzikiego plemienia.
    чи таке:
    Ukraińcy To Dzicz
    mario (gość) 22.06.17, 11:03:14

    Zgłoś / 13 / 3
    Dziki naród, kto myśli inaczej jest w błędzie.

    Честь і хвала поліції Хрубешова та Любліна, за розкриття цього важкого злочину

  2. Полякі суки забули 80-90 роки коли самі були ще гіршому становищі ніж ми . Сильно ж ляхи носи позадирали!

  3. Вибачте-пробачте, але чоловік вбитої жінки сльзи ллє по “любимій дружині”, а мені хочеться спитати: а чому любима дружина змушена по польщах так заробляти, щоб прогодувати тебе і сім’ю, що ти зробив, щоб вона була поруч з дитиною, а не на дорозі опинилась з якимись мерзотниками?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця