<

У поліції збираються масовими перевірками боротися із п’яними водіями і шукати викрадені авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 11.08.2016 / Новини /
Перегляди
117
/ Коментарі відсутні

Під час місячника безпеки дорожнього руху, який триватиме від 12 серпня до 12 вересня, поліція буде масово зупиняти транспортні засоби для перевірки.

Таким чином у поліції будуть боротися із п’яними водіями і шукати викрадені авто, повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич, передає телеканал 112 Україна.

“Буде масова перевірка транспортних засобів. Кількість викрадень більше 7 тис., величезна. Підставою для зупинки траснпортных засобів для перевірки буде, якщо марка авто підходить під марку викраденого транспортного засобу”, – розповів Бабич.

Він зазначив, що номерний знак автомобіля може бути будь-який, а техпаспорт може бути підроблений. Під час зупинки поліцейські також будуть перевіряти, чи не п’яний водій.

На уточнююче запитання, чи не призведе така практика до повернення до безпідставних зупинок, як було під час Державтоінспекції Бабич пояснив, що у кожного інспектора буде перелік викрадених автомобілів, і він “буде пред’являти водію, що така марка в угоні”.

Зазначається також, що під час місячника безпеки дорожнього руху на дорогах будуть посилені патрулі поліції, можливе також залучення Нацгвардії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер