<

У Польщі внаслідок ДТП загинула українська студентка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 18.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
17-го жовтня у місті Лодзь (центральна частина Польщі) у результаті ДТП загинула 21-річна студентка з України. Аварію спричинив 20-річний громадянин України, з яким в автомобілі їхала загибла.

Цю інформацію підтвердив речник окружної прокуратури в Лодзі Кшиштоф Копаня, – інформує Укрінформ.

«Сьогодні стан здоров’я 20-річного українця, який навчається в Лодзькому університеті, дозволив привезти його до прокуратури, де йому висунуто звинувачення у спричиненні ДТП»,- повідомив Копаня.

За словами речника, прокуратура просить суд арештувати особу на три місяці. Судове засідання у справі українця відбудеться у п’ятницю вранці.

У Лодзькій прокуратурі інформують, що ДТП трапилося в середу о четвертій ранку за місцевим часом на одній з вулиць міста. Чоловік, у крові якого виявлено 1,8 проміле алкоголю, перевищуючи допустиму швидкість не справився з керуванням автомобіля і в’їхав у будинок, а потім у розташований поруч автомобіль.  Винуватець ДТП, а також його супутниця, не були пристебнуті пасками безпеки, що і призвело до трагічних наслідків: дівчина загинула на місці, а хлопець з незначними травмами потрапив до шпиталю.

За свідченням чоловіка, до другої години ночі він вживав у гуртожитку алкоголь. Після цього дівчина попросила привезти її в гуртожиток з ресторану, де вона працювала, і попри алкогольне сп’яніння, він погодився. Під час руху між ніби нібито сталася суперечка, дівчина схопила рукою за кермо, в результаті чого чоловік втратив панування над автомобілем, що і призвело до трагедії.

Українець частково визнав свою провину. Йому загрожує до 12-ти років ув’язнення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок