<

У Польщі судитимуть трьох українців через вимагання грошей із застосуванням сили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 2.12.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Трьом громадянам України, яких затримали в Познані, загрожує до 5 років в’язниці через вимагання грошей із застосуванням сили.

Як повідомляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевої поліції, інцидент трапився на початку листопада.

Українець, який фактично працював таксистом, отримуючи замовлення за допомогою мобільної платформи, посварився з клієнтом. Причиною сварки стало те, що останній начебто забруднив оббивку сидіння.

Водій почав вимагати додаткову плату за нанесені збитки, коли ж клієнт відмовився доплачувати, він зателефонував та покликав на підмогу 2-х своїх знайомих, також громадян України.

Далі вже втрьох чоловіки почали тиснути на пасажира. Спочатку намагалися змусити його зняв кошти з банкомату, потім зробити банківський переказ. Врешті-решт, відібрали в нього мобільний телефон, банківські картки, а також “порушили його тілесну недоторканість”.

Коли справою зайнялася поліція, всіх 3-х українців віком від 20 до 24 років затримали. Рішенням прокуратури, їм заборонили виїжджати з Польщі до моменту закінчення слідства й розгляду справи в суді. Висунуті проти громадян України звинувачення передбачають навіть до 5 років в’язниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер