<

У Польщі спростували інформацію про зараження коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:51 | 27.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Міністерстві охорони здоров’я Польщі прокоментували інформацію про інфікування мешканки Лодзя коронавірусом COVID-19. Так кажуть, що офіційно діагноз не підтверджено.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на Bialystok.

“У нас немає підтвердженого випадку коронавірусу в Польщі, хоча неминуче, що цей випадок обов’язково буде. З цим транскордонним переміщенням й епідемією, яку ми маємо в Італії, ми можемо сказати, що ми чекаємо цього випадку. Ми не чекаємо пасивно”, – сказав заступник глави МОЗ Польщі Славомир Гадомський.

Повертаючись з Таїланду, жінка прилетіла до Варшави, звідки на потязі приїхала до Лодзя. Нині Санітарна інспекція з’ясовує, з ким хвора могла контактувати, аби зробити контактним особам тест на наявність коронавірусу та розмістити їх на карантин, – повідомляє Канал 24.

Міністерство охорони здоров’я підтвердило інформацію про підозру, але наголошує на тому, що наявність коронавірусної інфекції ще не підтверджена

Міністерство охорони здоров’я Польщі звинувачує у дезінформації деяких політиків. Так, заступник міністра охорони здоров’я Вальдемар Краська заявив, що нині в Польщі 47 людей з підозрою на коронавірус, а ще 55 людей перебувають на карантині.

Також у Міністерстві вважають, що деякі політики та ЗМІ навмисно поширюють фейкові новини, зокрема, сенатор Кшиштоф Квятковський.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що у польському місті Лодзь зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом з Китаю. Вірус нібито виявили у 25-річної дівчини, яка провела місяць у Таїланді. 

За інформацією ЗМІ, тест на коронавірус показав позитивний результат, інфіковану перевіряють.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа