<

У Польщі спалили хостел, де жили українські заробітчани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 7.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

У Польщі в місті Погожице поблизу Хшанова (Малопольське воєводство) двоє поляків 4-го липня підпалили хостел, в якому жили українці. На щастя, ніхто із заробітчан не постраждав.

Хостел підпалили близько обіду, а рятувальникам вдалося повністю погасити пожежу лише на ранок наступного дня. У хостелі жили 12 людей, більшість з яких – українські заробітчани, повідомляє radiokrakow.pl, пише 24 канал.

На щастя, постраждалих внаслідок пожежі немає. Заробітчан вдалося швидко вивести з палаючої будівлі. Водночас вогонь знищив частину речей українців, які ті не встигли забрати з хостелу.

“Будівля була не нова. Мешканці втратили частину своїх речей. Власник забезпечив їм місце в іншому готелі”, – розповіла представниця поліції Хшанова Катажина Добковська.

Польські правоохоронці одразу ж знайшли і затримали паліїв. Ними виявилися двоє поляків. Однак чому вони підпалили хостел – наразі невідомо.




один коментар
  1. “Народовці” – Польща для поляків і теде і тепе. А потім валізи зберуть і до Німеччини чи Британії на заробітки, а там – їм теж саме від місцевих яйцеголових. Закукурікають тоді – еуропа бач така неприязна, ой гвалт!
    Хоча навіщо кудись пхатися і батрачити на серів та херрів: при владі у Польщі нині покровителі таких маргіналів: з податків нормальних людей платять цій патології всілякі дотації та соціальні допомоги. Можна до 7000 злотих витягти, абсолютно не працюючи, я гарантую – бачив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця