<

У Польщі потяг збив «швидку»: 2 лікарі загинули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 6.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Польщі неподалік міста Пущиково потяг на великій швидкості врізався у карету швидкої допомоги, що виїхала на переїзд. Внаслідок аварії на місці загинув 30-річний лікар і 42-річний фельдшер.

Як повідомляє польське видання Glos Wielkopolski, водій виїхав на переїзд і намагався переїхати його попри те, що один шлагбаум вже був закритий, – передає 24-тий канал.

Машина опинилася в пастці і водій почав розвертатися на залізничних рейках, щоб встигнути від’їхати з небезпечного місця. Але не встиг. Поїзд на повній швидкості протаранив автомобіль. Фельдшер і лікар загинули миттєво. Водій “швидкої” вижив, але він лежить в комі і лікарі намаються врятувати його життя.

Польські правоохоронці наразі з’ясовують, чому люди не вискочили з автомобіля тоді, як побачили, що на них мчить поїзд і чому водій не збив шлагбаум, щоб врятуватися.

Відомо, що “швидка” поспішала до тяжкохворого пацієнта, який був на межі життя і смерті. Його планували доставити з лікувального закладу в Пущиково в одну з лікарень Познані.

У поїзді, який протаранив “швидку”, ніхто не постраждав. Проте, на цій залізничній ділянці на кілька годин був перекритий рух.

https://www.youtube.com/watch?v=IONxwxBobNI




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця