<

У Польщі на три місяці заарештували українця, який погрожував роботодавцю зброєю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 17.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Поліцейські затримали 44-річного громадянина України, якого підозрюють у спробі розбійного нападу на свого роботодавця 12-го грудня.

Про це повідомила у вівторок 17-го грудня прес-офіцер Повітового управління поліції у Прушкові молодший комісар Кароліна Канька, – передає Польське радіо.

За її інформацією, випадок трапився минулого четверга на території однієї з фірм у Пястові, власником якої є поляк.

«Черговий прушківського відділку поліції отримав повідомлення від власника, що його робітник, використовуючи зброю, вимагав від нього грошей», –  повідомила Канька.

На місце відразу було направлено поліцейський патруль. Кілька хвилин після цього на вул. Домбровського поліцейські затримали 44-річного громадянина України.

Згідно з інформацією слідчих, у день, коли стався цей випадок, потерпілий звільнив чоловіка з роботи. Через кілька хвилин колишній працівник повернувся до роботодавця і, погрожуючи зброєю, вимагав у нього грошей.

Під час сутички потерпілий отримав удар в обличчя, він упав на підлогу, пролунали три постріли, але, на щастя, нікого не поранено, – повідомила молодший комісар Канька і додала, що власникові фірми вдалося втекти і повідомити поліцію.   

Громадянина Україна тимчасово заарештували на три місяці. За вчинені дії йому загрожує покарання позбавлення волі не менше трьох років.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа