<

У Польщі кілька сотень людей вийшли на мітинг проти мігрантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:42 | 16.10.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарів 5

У Варшаві кілька сотень осіб вийшли на мітинг проти мігрантів: вимагають від чиновників зупинити потік заробітчан. 

Про це повідомляє 24 канал.

Акція поляків зустріла опір українців та представників інших націй, які вирішили довести, що мігранти допомагають економіці Польщі – працюють легально, успішно і мають право на гідне ставлення.

Мітингарі своєю чергою стверджують, що мігранти забирають робочі місця у поляків і сприяють зниженню заробітної платні або відсутності її зростання. Вони вийшли під гаслами “Стоп міграції” та “Не допустити того, що відбувається у Європі”.

Масовий захід наразі проходить мирно.




коментарів: 5
  1. Польські “Народовці” не вміють (або не хочуть) користуватися мозком для аналізу ситуації: українці, на відміну від так званих “беженців” зі Сходу, їдуть у Польщу чесно працювати, а не сидіти на дотації від гостинної Європи, бо Аллах забороняє горбатитися на “невірних”. Далі вони плодяться як хом’яки, окуповують цілі райони, з яких місцеві втікають, випереджаючи власні верески, і практикують чудову вуличну забаву під назвою “вируби білого” (погугліть, кому цікаво), а поліція на то ніц: оголосять расистами…
    Правляча нині у Польщі партія Prawo i sprawiedliwość робить єдину добру справу: стримує наплив тої нечисті, забезпечуючи (відносну) безпеку та (завдяки) земляками-заробітчанам непоганий економічний розвиток.
    Титульна ж нація, особливо молодь, масово валить десь далі “за довгим євро/доларом/фунтом”. Інтелектуальної національноорієнтованої політики (подібно до Швейцарії, наприклад) на разі робити там немає кому – ці майбутьні державні діячі наразі у школах та ВУЗах гризуть граніт науки.
    Тому краще вже працьовиті брати слов’яни, ніж басурманська (вживаю це слово не з націоналістично-ксенофобських міркувань, а об’єктивно аналізуючи становище) навала

  2. Був живий Каддафі,Хусейн,чогось не втікали,добре жили раніше,а зараз ще краще ……..

  3. вважаю, шо вони проти всіх мігрантів… чи десь сказано шо тільки проти українців ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер