<

У пенсіонерки з Луцька шахраї виманили на «лікування» дочки 850 євро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 8.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
1581
/ коментарі 4

7-го грудня до поліції звернулася 75-річна лучанка та розповіла, що стикнулася із шахраями. Близько 13 години до жінки зателефонували та повідомили, що нібито її дочка потрапила в ДТП, отримала травму ніг, тому потрібні гроші на лікування.

Пенсіонерка довірилась зловмисникам, адже голос у слухавці був дуже схожий на голос дочки. Повідомляє поліція Волинської області.

За деякий час до неї прийшов невідомий, йому лучанка передала 850 євро. Отямившись, жінка все ж вирішила зателефонувати доньці і, як з’ясувалося, в аварію та не потрапляла. Про те, що сталося лучанки одразу ж повідомили поліції.

Поліцейські опитали свідків, переглянули відео з камер спостереження та відстежили маршрут зловмисника. Затримали шахрая менш, ніж за годину, ним виявився 30-річний мешканець Одеси. Гроші у чоловіка вилучили, його ж помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення шахраю підозри та обрання запобіжного заходу. Також тривають оперативні заходи щодо встановлення його спільників.




коментарів: 4
  1. Ще ті шахраї з ЦЗ повинні гроші людям віддати за 2019 р., 2020 р., а то відсудити неможливо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок