<

У парламенті злочинна змова – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 3.07.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

“У парламенті злочинна змова! Не прийняття сьогодні рішення по закону про місцеві вибори, призведе до того, що вся країна проводитиме вибори за законом Януковича 2010 року! ” – про це заявив народний депутат України Ігор Гузь на пленарному засіданні Верховної Ради України.

Зі слів нардепа, більшість основних політичних гравців зливає нові правила гри на місцевих виборах. Всіх все влаштовує. Цей діючий закон який був прийнятий під Януковича в 2010 році і за яким формували місцеві ради які танцювали під дудку регіоналів. Вибори міських голів (Київ/Львів) в один тур (плата за голосування по Наливайченку), 50% мандатів за суцільною мажоритаркою (хай живе гречка), ще 50% за закритими списками де місця будуть продаватися і розподілятися між “своїми” партійними бонзами.

За цим законом чекати суттєвих змін в роботі органів місцевого самоврядування не доводиться.

Також Ігор Гузь на пленарному засіданні Верховної Ради України звернувся до міністра фінансів України Наталії Яресько з вимогою зініціювати розгляд питання щодо припинення повноважень народного депутата Насірова Романа Михайловича, адже Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням від 5 травня 2015 року №424 -р призначив Насірова Р.М. Головою Державної фіскальної служби України.

Депутат наголосив, що станом на сьогодні Роман Михайлович не склав депутатських повноважень, чим порушив вимоги ст. 3 Закону України “Про статус народного депутата України”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер