<

У Нововолинську відкрили Центр кар`єри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 27.05.2017 / Новини, Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Щоб правильно організувати своє кар’єрне зростання, сформувати активну позицію на ринку праці та успішно працевлаштуватися 24 травня 2017 року у Нововолинському вищому професійному училищі відкрили Центр кар’єри. 

Участь у заході взяли директор Нововолинського міського центру зайнятості  Ігор Кантор, директор Іваничівського районного центру зайнятості Гарік Татоян, керівник вищого професійного училища Валентина Приступа, викладачі навчального закладу, учнівська молодь та роботодавці міста, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Впродовж заходу у фойє навчального закладу, де розмістився центр кар’єри, присутні могли ознайомитися з вакансіями та вакантними посадами, які пропонують роботодавці регіону, інформацією з корисними порадами щодо пошуку роботи, вимогами сучасного ринку праці, можливостями навчання за актуальними професіями. На екрані демонструвалися презентації місцевих роботодавців, які потребують кадрів. Дізнатися про їхні перспективи можна було також зі стендів, інформаційних папок. Запрошені на захід роботодавці презентували свої підприємства, розповіли про вимоги до своїх працівників, умови праці на виробництві  та запросили стати частиною своїх колективів по закінченню училища.

Для усіх бажаючих була створена можливість пройти комп’ютерне тестування, аби пересвідчитися у правильності власного професійного вибору.  Для випускників училища був проведений профорієнтаційний захід, під час якого учнів ознайомили з основними джерелами пошуку роботи, надали поради щодо написання резюме, інформували про можливість створення відеорезюме та проведення skype-співбесід із роботодавцями.

Присутні на відкритті Центру кар’єри погодилися, що його створення сприятиме зайнятості молоді, зокрема, випускників вищого професійного училища, забезпечить інформування учнів про стан і основні тенденції локального ринку праці, надасть можливість отримати актуальну інформацію про попит і пропозицію на робочу силу. Окрім того, заплановані профорієнтаційні заходи в рамках діяльності Центру кар’єри підготує учнів до вдалої самопрезентації на ринку праці та сприятиме знайомству молодих спеціалістів з потенційними роботодавцями міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер