<

День Конституції по-нововолинськи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 28.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

24 червня у п’ятницю в великому залі міської ради відбулись урочистості з нагоди 20 ліття Конституції України.

Попри те, що дні народження наперед не святкуються, на державні свята то не поширюється. Завжди повну залу забезпечили працівники бюджетних сфер – освітяни на чолі з директорами закладів, медики, працівники центру зайнятості. Всі були сповнені бажання почути слово істини від батьків міста. Від мерії слово мав перший заступник міського голови та секретар міськради Андрій Сторонський, що вже перейняв ще одну традицію свого безпосереднього керівника – гарно читати з листочка написаний кимось текст.

DSC_7089

Від депутатського корпусу про явище Конституції як таке розповів директор ЗОШ №7 та представник громади у міськраді від БПП Сергій Трофимчук. Його екскурс в історію від часів Пилипа Орлика до радянщини та історичних переумов створення основного закону країни ніби й не міг лишити нікого байдужим, але зміг.

DSC_7091

Виступи діток від НЦДЮТ розбавив коротенький виступ помічника народного депутата України Ігора Гузя Валерія Мниха ,котрий вручив з нагоди свята подяки для начальника оргвідділу Наталії Марценюк та начальнику віідділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Світлана Груй.

DSC_7095
DSC_7098

Все відбувалось у кращих традиціях міськради шахтарського міста. Шановні нововолинці! Інтернет-видання БУГ вітає Вас з ювілейною 20-ю річницею Конституції України. Не бійтесь відстоювати свої права!

DSC_7084




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер