<

У Нововолинську урочисто здали в експлуатацію чотириповерховий житловий будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 9.07.2015 / Новини /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Чудовий подарунок напередодні свята Павла і Петра зробив нововолинській громаді трудовий колектив ПП «Нова Аркада» – директор Ігор Новосад, засновник Іван Новосад.

На вулиці Грушевського вони урочисто здали в експлуатацію чотириповерховий житловий будинок. Він вже давно привертав увагу нововолинців і гостей міста своєю оригінальністю, іншими формами, певною незвичною архітектурою і життєстверджуючими кольорами. Тут, дійсно, все продумано для людини: гаражі, квартира для інваліда з окремим входом і пандусом, застосовані енергозберігаючі технології: влітку  не відчуваєш спеки, а взимку тепло, – повідомляє сайт міської ради.

Як поділився Ігор Новосад, при зведенні застосовували сучасні технології – монолітно-каркасну з використанням газобетонних матеріалів, інших сучасних  будівельних новацій. Квартири світлі, просторі, піддаються дизайну їхніх власників, приваблюють широкі лоджії. Але будівельники на цьому успіху не зупиняються і планують до кінця року напроти цього року звести стіни вже іншого, під який залито фундамент.

– Він має бути дешевшим, прагматичнішим, але також сучасним,- розповідає про другу новобудову Ігор Новосад.

Освячення здійснив настоятель Хресто-Воздвиженського храму отець Віталій Голян. А новосели Ольга Сорока і Сергій Федосюк, напевно, найщасливіші люди сьогодні у місті – у цьому будинку вони мають власне житло.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця