<

У Нововолинську трапилось дві аварії за участю мотоциклістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 13.06.2016 / Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

У неділю, 12-го червня, у Нововолинську трапилось дві ДТП, у яких постраждали мотоциклісти.

Перша аварія сталася вранці неподалік автостанції. Мікроавтобус «Volkswagen T4» виїжджав на об’їздну міста Нововолинська зі стоянки, де зазвичай стоять таксі. На швидкості у нього в’їхав мотоцикл чорного кольору. Від удару його відкинуло та просунуло по зустрічній смузі до узбіччя метрів двадцять, – повідомляє інформаційний портал Нововолинськ.

1_169

Очевидці говорять, що мотоцикліст був без шолома і вдарився головою, а також отримав відкритий перелом ноги. Його каретою «швидкої» доставлено у Нововолинську ЦМЛ, де надають медичну допомогу.

7_41

Хто винен у цій ДТП визначить слідство. Якщо водій мотоцикла не перевищував дозволену швидкість – то водій мікроавтобусу порушив правила дорожнього руху, адже він мав би пропустити транспортний засіб, який рухався по головній дорозі.

Друга аварія сталася ввечері, неподалік готелю «Бобри плюс» (раніше “SIS”). Як стверджують очевидці ДТП, на перехресті вулиці Героїв УПА та проспекту Дружби, водій на мотоциклі «Suzuki» обганяв мікроавтобус «Mercedes Vito» синього кольору. Не впоравшись із керуванням, він в’їхав у бордюр на перехресті і, перевертаючись, просунувся метрів тридцять (до магазину з автозапчастинами), отримавши численні забої та переломи ніг. Лікарі надають йому медичну допомогу.

suzuki1
suzuki2
suzuki3
suzuki4
suzuki5
suzuki6




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця