<

У Нововолинську шукають заступника начальника управління освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 22.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Вимоги до претендентів: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня спеціаліста, магістра; стаж роботи на керівних посадах в органах місцевого самоврядування не менше 5 років; знання Конституції України; знання законодавства України у сфері розвитку освітньої галузі, а також знання форм та методів роботи із засобами масової інформації; вільне володіння державною мовою, – повідомляється на сайті Нововолинської міської ради.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копію документа про вищу освіту; копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше 5 років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі, копія військового квитка.

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27. Телефон для довідок 3-14-32.




один коментар
  1. Знову НВ місцева влада не допустить нікого, окрім свого кандидата, на посаду заступника?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок