<

У Нововолинську пройшла конференція міської організації Політичної партії «Народний Фронт»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 21.02.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Народний депутат України, керівник Волинської обласної організації «Народний фронт» Ігор Гузь 18 лютого, перебуваючи у Нововолинську, взяв участь у звітно-виборчій конференції Нововолинської міської організації Політичної партії «Народний Фронт».

На порядку денному – обговорення політичної ситуації в Україні та на Волині, підготовка до проведення виборів до органів місцевого самоврядування, а також ряд внутрішньопартійних питань.

Найперше нововолинські «фронтівці» проголосували за створення міської організації Політичної партії «Народний фронт», потому визначили місце розташування керівних органів політичної сили у Нововолинську. Також під час конференції було обрано голову міської організації та членів Ради.

Одноголосно було підтримано кандидатуру Богдана Бадзюня як очільника нововолинських «фронтівців». До складу Ради ввійшли:  помічники нардепа Ігоря Гузя Богдан Бадзюнь, Валерій Мних та Володимир Шаповал, відповідальний за роботу з молоддю Андрій Кравченко та Олександра Струбицька.

У своєму виступі перед однопартійцями Ігор Гузь закликав перестати бути опозиціонерами, стати активними, не боятись діяти та показати себе як потужна політична одиниця на теренах міста.

На завершення йому подарували дружній шарж від представника молодіжного крила «Народного фронту» Владислава Гусака – молодого нововолинського художника, котрий влучно намалював нардепа у касці – символізуючи усе те, що волинський парламентар робить для Нововолинська, глибоко переймаючись проблемами шахтарів.

10988286_1066403643385400_483369832915263137_n




коментарів: 3
  1. Шановний,обгрунтуйте,будь ласка, свою думку на рахунок ” клоуна”, якщо можна,то особисто мені,а не анонімно.

  2. бо в тебе такий друг Сівак ,як і ти сам комуняка ,піди в армію попіарся,а то ходиш по Донбасам,чи хорошим танцорам щось мішає!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер