<

У Нововолинську пройде тренінг в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 20.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

29-30 вересня у Нововолинську відбудеться тренінг в рамках програми сприяння громадської активності «Долучайся». Захід пройде в молодіжному центрі «Нові крила».

Спікери модулю №2 Проекту «САМ-Самр» “прокачають” учасників у таких напрямках:

– SMM
– Фандрайзинг
– Проектний менеджмент
– Техніка публічного виступу
– Критичне мислення

Можна буде дізнатися, як правильно вести свої акаунти в соціальних мережах, чому селфі це вже не модно, де знайти ресурси на свою ідею, як втілити в життя будь-який проект.

Спікерами тренінгу будуть:

Ангеліна Власюк – smm спеціалістка, з досвідом 3 роки в он-лайн маркетингу. За плечима більше 20 проектів, як комерційних, так і громадських. Засновниця проекту Clever SMM Planer, спікер та smm тренер.

Борис Карпус – Виконавчий директор в Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”, дипломований тренер, автор десятків успішних проектів з різних сфер, громадський діяч зі стажем, помічник консультат народного депутата. Учасник понад 100 форумів/тренінгів/івентів неформальної освіти.

Павло Медина – громадський діяч, волонтер, засновник Молодіжний центр “Нові крила” Лауреат Премії Кабінету Міністрів України 2018 за особливі досягнення молоді у розбудові України. Автор однієї з кращих молодіжних практик України у 2017 році. Фасилітатор, тренер.

Кращі проекти отримають ресурси на їх реалізацію.

Тренінг фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється міжнародною організацією Pact в Україні. Зміст цього семінару-тренінгу є винятково відповідальністю МРЦ “Нові крила” і не обв’язково відображає погляди USAID чи уряду США.

Зареєструватися на захід можна тут: https://goo.gl/EPVjfi. Реєстрація обов’язкова.

Над проектом працює команда молодіжного центр “Нові крила”з підтримкою фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Адреса заходу: вулиця Зелена, 65.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер