<

У Нововолинську проходив мистецький конкурс серед дітей з особливими потребами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 31.05.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Упродовж місяця у Нововолинську проходив мистецький конкурс серед дітей з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші». 30-го травня урочисто відзначили його переможців та учасників.

Про це повідомляє Нововолинський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді

У конкурсі взяли участь 35 учасників та колективну роботу представили вихованці громадської організації «Світ для дітей» та дитячої студії розвитку «LOGOHome».Усі творчі доробки вирізняються своєю неповторністю та майстерним виконанням.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міськвиконкому Світлана Груй, привітала учасників та висловила свої побажання усім дітям, які відвідали захід.

Усі учаснитки конкурсу отримали грамоти та подарунки від організатора – Центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді. Урочисто вручала подарунки Директор, Бойко Ліліля Григорівна. До проведення заходу долучилися працівники Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості.

Для дітей, які прийшли на свято, працівники дитячого дошкільного закладу №7, який очолює Ніна Свириденко, підготували лялькову виставу. Власник салону краси «Катрін» Олена Рибак організувала розпис тіла хною «Мехенді». Різноманітні розваги з дітьми проходили з ініціативи представників клубу «Суперкнига».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер