<

У Нововолинську поховали бійця АТО Богдана Корнелюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 16.01.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

16-го січня у місті Нововолинську багатолюдна жалобна процесія провела в останню путь учасника бойових дій в зоні АТО  Богдана Корнелюка.

У Нововолинську прощались із контрактником Богданом Корнелюком, який загинув у Станиці Луганській від кулі снайпера. Рідні, друзі, побратими та небайдужі люди прийшли, аби віддати шану бійцю. Ніхто не ховав сліз. Домовину з тілом виносили мовчки, без традиційних окликів “Героям Слава”. Похоронна процесія тривала у супроводі військового оркестру.

“Немає більшої любові, як положити душу свою за друзів своїх. Таке горе не може бути чужим. Бо кожен із нас живе своєю радістю та втіхою, поки вони там. Інколи їм не вистачає їсти, тоді виручають волонтери. Молитва за солдат провинна лунати не тільки тоді, коли їх привозять бездиханними – ми повинні молитися за них постійно.

Хай Господь з миром приймає Богдана до його неньки та бабусі і нехай загиблий з неба помагає всім тим, хто залишився на полі бою”, – виступив намісник монастиря архімандрит Вікентій.

Загибель 22-річного бійця болить всіх – тих, хто знав, і тих, хто не знав або лише дізнався про нього. Адже нововолинці втратили свого захисника, який боровся за незалежність нашої держави. В нього не було мами, тато проживав у Володимирі-Волинському, тому хлопці-атовці стали його другою сім’єю.

Учора близько 20:00 мешканці Нововолинська зустріли свого героя. Тіло завезли у Низькиницький монастир, де воно лишилося до поховання.

Сьогодні, 16-го січня, в обідню пору Богдана Корнелюка провели в останню путь. На церемонії поховання були присутні волонтери, представники місцевої нововолинської та районної влади Іванич, військкомату.

Перед останнім прощанням з покійним рідні зачитали уривок з листа матері до бійця, у якому декілька разів згадувалась репліка: “Ти мені дуже потрібен”.

Богослужіння за упокій бійця провели  у Низкиницькому монастирі. Після відспівування воїна з почестями поховали на кладовищі біля обителі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа