<

У Нововолинську племінниця ледь не зарізала рідного дядька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 9.08.2016 / Новини /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

Слідчі Нововолинського відділу поліції оголосили підозру 24-річній жительці Нововолинська у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

4 серпня до Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника приймального відділення Нововолинської центральної міської лікарні. Йшлося про те, що до них доставили  37-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням передньої стінки живота.

Поліцейські з’ясували, що ці тілесні ушкодження він отримав під час конфлікту з племінницею. У словесній перепалці 24-річна місцева жителька нанесла один удар кухонним ножем потерпілому в область живота, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Із місця події вилучили кухонний ніж.

Відомості за цим фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Слідчі повідомили про підозру 24-річній жительці Нововолинська у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа