<

ГО “Світ для дітей” відкрила центр розвитку дитини у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 18.06.2015 / Новини /
Перегляди
19
/ 1 коментар

У середу, 17-го червня, в приміщенні центральної міської лікарні Нововолинська відбулась презентація ГО “Світ для дітей”.

Заклад унікальний для нашого міста, але, одночасно, необхідний, так як у нашому місті на даний момент є понад 200 дітей з особливими потребами. У центрі розвитку дитини надаватимуться консультації логопеда, психологічна допомога, організовуватимуться зустрічі, тренінги для батьків, свята та розваги для дітей.

“Центр розвитку дитини готувався до відкриття ще з березня. Неоціненною є допомога батьків, які практично все робили самотужки. Крім того нам значно допоміг Християнський центр, що надав приміщення та міська центральна лікарня, керівництво якої одразу дало згоду на відкриття центру” – зазначає організатор центру розвитку дитини Олена Токарєва

Крім діток та їх батьків на зустрічі були присутні і представники міської ради, а саме перший заступник міського голови Володимир Рожелюк, що приніс у подарунок дітям книжки та буклети про Нововолинськ.

Кожен із запрошених (чи то представники влади, чи просто небайдужі активісти) приходили з подарунками та обіцянками про спіпрацю. А тепло та радість, які дарували діти, не залишили байдужими жодного із присутніх.

DSC02711_tn
DSC02714_tn
DSC02716_tn
DSC02717_tn
DSC02718_tn
DSC02722_tn
DSC02727_tn




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа