<

У Нововолинську благодійники “Карітасу” подарували інвалідні візки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 29.05.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Допомагати тим, хто цього потребує, для благодійників «Карітасу-Волинь» – буденна справа.

Так, = чергову добру справу представники фонду зробили для людей з обмеженими фізичними можливостями. У центрі «Довіра» благодійники роздали 15 інвалідних візків. Як зазначив директор «Карітасу-Волинь» Володимир Кметь, до них звернулись декілька організацій з проханням допомогти засобами пересування. Тому за сприяння колег-канадців нововолинським інвалідам було подаровано візки для пересування, – повідомляє сайт Нововолинськ.

Громадська організація інвалідів «Довіра» у Нововолинську функціонує уже 11 років. Це своєрідна творча і духовна домівка для людей з фізичними вадами, тут вони знаходять друзів та співрозмовників, розвивають свої таланти та проводять час з тими, хто розуміє їхні проблеми чи не найкраще.

– За роки існування меценатів у центрі було не так багато, як би хотілось, – каже керівник організації Валентина Мінковська. Частенько сюди навідуються представники «Карітасу» і практично завжди з подарунками. Закордонні інвалідні візки, які нині привезли благодійники, значно кращі за українські, до того ж процедура роздачі допомоги не викликає морального та  фізичного дискомфорту в інвалідів.

Нововолинці, які отримали візочки, безмежно вдячні благодійному фонду «Карітас-Волинь» за допомогу і розуміння. Адже це для них річ першої необхідності, без якої пересування стає нереальним. Також інваліди зізнаються, що їм би хотілось більше турботи і підтримки з боку звичайних мешканців, оскільки навіть здавалося б прості творчі заняття у центрі «Довіра» потребують матеріалів, які необхідно купувати. Представники «Карітасу-Волинь» пообіцяли не бути осторонь проблем і всіляко сприяти допомозі. Після відвідин центру “Довіра» благодійники повезли 15 інвалідних візків у Територіальний центр  соціального обслуговування населення, що у селищі Жовтневе, ще 10 передадуть особисто людям, які звертались до них індивідуально.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця