<

У Нововолинській бібліотеці відбулася зустріч з поетесою, прозаїком, драматургом, перекладачем Анною Багряною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 12.05.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Анна Багряна провела творчу зустріч в місті гірників.

Цікава зустріч відбулася 11-го травня у Нововолинській бібліотеці. Мешканці міста зустрілися з  талановитою поетесою, прозаїком, драматургом та перекладачем Анною Багряною (Ганна Юріївна Багрянцева). Після одруження українська поетеса мешкає в Болгарії, але не забуває писати для українців і на українській. Присутні розпитували про її літературний шлях, про перші вірші, творчість, кохання.

Також Анна розповіла  про свій перший вірш, написаний в 6 років, і про те, що серйозно ступила на письменницьку стезю вже під час навчання у виші. Зачитала кілька уривків з книжок «Казки з міського парку», «Здійснені мрії»,  книг перекладів «Веселий зоопарк», «Плутана казка», «Перше кохання на рожевій вулиці».  А ще ця талановита жінка віднедавна сама ілюструє власні збірки. В жанрі, як вона сама каже: “наївної творчості”.  Надихає її маленька донечка Оксанка. А написані  Анною Багряною драматичні твори, вже радують глядачів на сценах України, США та Македонії.

Зустріч організував Микола Мартинюк, автор поетичних перекладів з білоруської, болгарської та російської мов. Поезії перекладені болгарською, польською, білоруською та російською мовами.

DSC_4681
DSC_4685
DSC_4686
DSC_4689
DSC_4690




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер