<

У Нововолинську знайшли грабіжника, який перебував у розшуку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 13.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

За десять днів на Волині оперативники розшукали сім злочинців, одного з Нововолинська, та встановили місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка. Усіх розшукуваних зловмисників затримали. Один із них був оголошений у міжнародний розшук каналами Інтерполу. 

Найбільше – 4 правопорушники, знайшли співробітники Ковельського районного управління поліції. Ще двох розшукали луцькі оперативники та одного – співробітники поліції Нововолинська повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Затримані підозрюються у вчиненні різних кримінальних правопорушень, зокрема, розбою, грабежу, незаконного заволодіння транспортним засобом, шахрайства тощо та переховувалися від органів досудового розслідування і суду. 

Наприклад, любомльські оперативники встановили місцезнаходження та затримали 31-річного чоловіка, який розшукувався Інтерполом, за підозрою у вчиненні хуліганства та незаконного заволодіння транспортним засобом. А у Нововолинську – чоловіка, який перебував у розшуку за вчинення розбою і грабежу.

Окрім цього, з початку травня правоохоронці оголосили у розшук дві особи та встановили місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця