<

У Нововолинську привітали колишнього директора асфальтного заводу Сергія Сая із 75-річчям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:18 | 19.11.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

19-го листопада міський голова Віктор Сапожніков привітав із Днем народження Сергія Гавриловича Сая, який багато років присвятив себе роботі у шляховій підрядній спеціалізованій ремонтно-будівельній дільниці. Минулої суботи імениннику виповнилося 75.

Сергій Гаврилович зробив чимало добрих справ для благоустрою міста. При цьому завжди був відповідальним у роботі, життєрадісним і оптимістичним, – повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв”язків з громадськістю.

«За Вашими плечима серйозний життєвий і трудовий шлях. Це не тільки досягнута мета, ай підстава для осмислення зроблених добрих справ. За період роботи сповна реалізувалися Ваші здібності, прекрасні якості відповідального керівника,такі важливі людські риси як мудрість і виваженість, людяність і порядність.Гострий розум, чесність, працьовитість, щедрість, оптимізм, душевність та приязнь привертали увагу тих, хто працював та спілкувався з Вами»,- наголосив Віктор Борисович у вітальній адресі.

Міський голова побажав імениннику міцного здоров’я, вічної душевної молодості, оптимізму, безмежного людського щастя і сімейного добробуту та вручив йому подарунок і квіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок