<

У Нововолинську на автостанції в момент одержання хабара затримано прикордонника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 10.11.2018 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 8

9-го листопада в момент одержання неправомірної вигоди в розмірі 350 доларів США затримано дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону.

Операція проводилася під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України у Волинській області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, за сприяння керівництва Львівського прикордонного загону та власної безпеки Державної прикордонної служби України.

350 доларів. В таку суму прикордонник оцінив незаконне переміщення через державний кордон 10 коробів тютюнових виробів поза визначеними пунктами пропуску через так звану лінію зеленого коридору.

Проводяться невідкладні слідчі дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.




коментарів: 8
  1. Що таке “10 коробів”? Це російські “коробєйнікі” тютюнові вироби переміщали? Чи це були картонні коробки? А може це були персонажі із російської пісні “Ой, палним пална мая каробушка…” Уточніть.

  2. Ви гарно виконували росiйськи романси, коли перебувли в комсомолi, Анатолю.

  3. Короб містить 50 блоків цигарок. Рахуйте. Надіюсь Вам не потрібно пояснювати, що таке блок цигарок.

  4. Треба починати не з інспекторів… починати треба з тих хто тисячами пиздить

  5. Тисячі митників гребуть, одного підставлять зловлять раз на рік і сенсація блін… Отак і живемо. Що не митник то хати , іномарка в кожного члена сім’ї , різний бізнес і т.д. І усе як в депутатів за чесну зарплату

  6. Забув табличку ділення. Ті хто добре знає табличку ділення такими малими сумами не беруть

  7. 350$ USA то разві гроші коли мінімум зарплата 3000-4000 шо за 350$ зовсім луди здуріли як діпутати крадуть по пів України зарплати то не чьо бо правільно во ни постачають машинами зарплатами а про громадян до одно місця знаете якого правельо 5- точькі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер