<

У Нововолинську 21 травня COVID-19 виявили у 67 осіб: за добу підтвердили новий випадок, дві людин одужали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 21.05.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Станом на 10:00 годині 21-го травня у Нововолинську зареєстровано 67 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять вісім людей одужали. П’ять випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено один випадок коронавірусної хвороби. Двоє людей одужали, – повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 18 громадян, хворих на коронавірус, з них 7 – жителі міста, 11 – іногородні: м. Володимир-Волинський –  3, Володимир-Волинський  район – 1, Локачинський район – 3, Іваничівський район – 3, Горохівський район – 1. 

Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 16 пацієнтів: 6 жителів міста та 10 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 15 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступило 2 хворих з підозрою на коронавірус, з них 1 пацієнт з Володимир-Волинського району.

Всього з підозрою лікується в інфекційному відділенні  8  хворих, з них 5– жителі міста, 3– іногородні (Володимир-Волинський район –2, Іваничівський район-1).

За увесь період взято 662 забори матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу –9. Усього зроблено 171 швидкий тест.

Читайте також:

На Волині 21 травня підтвердили 698 випадків коронавірусу, за добу – 22 нових




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок