<

У новорічну ніч у зоопарку Німеччини під час пожежі згоріли більше 30 приматів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:36 | 2.01.2020 / Новини / , , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

У німецькому місті Крефельд (Північний Рейн-Вестфалія) невдовзі після півночі 1-го січня спалахнула пожежа в зоопарку. У результаті загинули більше 30 приматів.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на RTL.

“Наші найгірші побоювання стали реальністю. У мавпятнику не вижила жодна з тварин”, – написав зоопарк на своїй сторінці у фейсбук.

Вольєр з горилами, який примикає до приміщення з мавпами, вдалося врятувати. У цьому вольєрі, побудованому в 2012 році, живе сім’я горил з семи особин.

Місцеві мешканці зателефонували на номер екстреної служби о 00:38. Коли за декілька хвилин пожежники прибули на місце, будівля вже палахкотіла. Мавпятник згорів дотла.

Причина пожежі вночі залишалася незрозумілою. За даними ЗМІ, загоряння міг спричинити невдало запущений феєрверк. У пожежній службі це поки не підтвердили.

За даними зоопарку, мавпятник був відкритий в 1975 році. Площа будівлі в тепличному стилі становила 2000 квадратних метрів. У мавпятнику мешкали орангутанги, шимпанзе, горили, мавпи, кажани і птахи.

У результаті пожежі загинули більше 30 приматів, у тому числі найстаріша в Європі горила Масса, якій було 47 років. Також загинула велика кількість кажанів і птахів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок