<

У новорічну ніч комендантська година в Україні не скасовується: деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:39 | 26.12.2022 / Новини / /
Перегляди
143
/ коментарі 2

У ніч проти 1-го січня комендантська година в Україні не скасовується.

Порушників затримуватимуть. Про це повідомила прес-секретар голови Національної поліції Мар’яна Ревапише “Інтерфакс-Україна”.

“Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи”, – сказала вона. в ефірі телемарафону.

Ті, хто вийдуть на вулицю новорічної ночі, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години.

Також вона зазначила, що піротехнічні засоби та їх реалізація, їх використання практично на всій території України прямо заборонені і поліція реагуватиме на такі випадки.




коментарів: 2
  1. Це ж мєнти мали б ще з літа приготуватися до зустрічі НР у переповнених ‘обєзьянніках’ із затриманими та негайно добудовувати приміщення та запасатися чим їх там пригощатимуть! Людей буде тьма! Свято ж , як не крути)…

    • Менти підготувались, і військкомат також: самі активні святкувальники матимуть змогу відправитися запускати новорічні феєрверки десь під Бахмут…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа