<

У Новолинську ремонтують проспект Перемоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 31.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Проводяться ремонтні роботи в Нововолинську на відрізку дороги від перехрестя вулиці Соборної і проспекту Перемоги до початку вулиці Гагаріна.

Через перекриття вулиць, які пересікаються з зоною виконання робіт мешканці Нововолинська стикнулись з рядом проблем. Зміна маршруту громадського транспорту, затруднений під’їзд до міської лікарні. Комунальники обіцяють завершити роботи до кінця дня, незважаючи на те, що суміш якою ремонтують дорожне покриття везуть з Луцька.

Дуже суперечливий відрізок шляху вибрали комунальники, адже заасфальтовують відносно непогану ділянку, при цьому маючи купу проблем в інших частинах міста.

Схожий транспортний колапс стався і рік тому в цьому ж місці, про що повідомляло інтернет-видання “БУГ”.

DSC_5899
DSC_5901
DSC_5902
DSC_5903
DSC_5905
DSC_5907
DSC_5912
DSC_5917
DSC_5918
DSC_5920
DSC_5923
DSC_5924




коментарів: 3
  1. Краще б відремонтували дорогу від зупинки до залізничного переїзду по дорозі до мясокомбінату….Асфальтний завод поряд…

  2. Ремонтувати шляхи, фасади будинків, косити траву на газонах, вилизувати вулиці, класти “костку” у… центрі Нововолинська – це знаменита звичка нашого місцевого і феодального, стародавнього режиму. Люди ходять і кажуть: Ах, який “Господарник” наш міський голова! Пане мере і заступники! Поїдьте на своїх службових автомобілях і подивіться на вулиці у районах хлібозаводу, 1-ї ів 2-ї шахти, “Сахаліну”… Або зайдіть у двори на буль. Шевченка чи Дружби – там руїна.

  3. Яка безпера руху тепер на цих камінцях? Автомобіль взагалі не гальмує, йде юзом!!! Особливо в дощ!!!
    Сам був свідком такого дтп в нашому місті, шо один загальмував перед пішохідним, а другий через камінці догнав його!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер