<

У Нідерландах висунули офіційне звинувачення підозрюваним: справа MH17

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 3.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокуратура Нідерландів висунула звинувачення чотирьом фігурантам справи про катастрофу малайзійського Boeing рейсу МН17 на сході України і викликала їх для слідчих дій.

Про це агентству ТАСС заявила адвокат одного з обвинувачених Олена Кутьїна, – передає Українська правда.

“Національна прокуратура Нідерландів висунула звинувачення і викликала чотирьох підозрюваних у справі МН17. Одного з цих обвинувачених – Пулатова Олега Юлдашевича – захищатиме міжнародна група захисту з двох голландських адвокатів і одного російського”, – сказала вона.

Кутьїна додала, що робота групи адвокатів буде здійснюватися у відповідності з усіма нормами міжнародного права.

“При здійсненні захисту ми будемо розглядати цю справу з глибокою повагою до почуттів сімей жертв, а також з урахуванням основного принципу кримінального провадження, яким є презумпція невинності. Ми сподіваємося, що розгляд справи в суді Нідерландів буде незалежним і об’єктивним”, – підкреслила адвокат.

Нагадаємо, один або декілька підозрюваних у справі збиття МН17 хочуть долучитися до судового процесу та бути представленим у суді нідерландською юридичною фірмою.

Як повідомлялося, суд над підозрюваними у збитті літака “Малайзійських авіаліній” рейсу MH-17 розтягнеться на 25 тижнів.

Графік судових засідань є таким: 9-13 березня 2020 року; 23-27 березня 2020 року; 8 червня — 3 липня 2020 року; 31 серпня — 13 листопада 2020 року; 1 лютого — 26 березня 2021 року.

Справу розглядатимуть троє суддів Окружного суду Гааги. Засідання транслюватимуть наживо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер