<

У Нацполіції анонсували зміну формату служби поліції в зоні АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 30.07.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Формат несення служби поліцейськими в районі зони проведення АТО буде змінений. Про це заявив глава Нацполіції Сергій Князєв за підсумками візиту на базу постійної дислокації підрозділу “Миротворець” у Боярку (Київська обл.).

За його словами, зміна формату несення служби дозволить удосконалити роботу поліції в Донецькій і Луганській областях.

Звертаючись під час статутного шикування до 250 службовців полку “Миротворець”, Князєв зазначив, що крім патрулювання і виїздів на спецоперації перед підрозділом буде стояти більше завдань: їх залучатимуть до більшої кількості операцій, у тому числі й до тих, що стосуються патрулювання в складі груп швидкого реагування.

“Реформа поліції не стоїть на місці, і на ваш підрозділ чекають зміни в роботі. Ви маєте безцінний досвід у зоні проведення бойових дій. І цей досвід стане в нагоді і тут у боротьбі зі злочинністю на території Київщини. Звикайте до нової роботи в новій поліції. Це стосується й усіх підрозділів патрульної служби особливого призначення”, – підкреслив глава Нацполіції.

Усі співробітники полку “Миротворець” є добровольцями, з травня 2014 року в складі їхніх підрозділів вони несли службу в зоні АТО і брали участь у бойових діях в Іловайську, Станиці Луганській і Дебальцевому.

Після проведення чотирьох місяців спеціальної підготовки і бойового улагодження, у грудні 2015 року, полк вирушив для виконання поставлених завдань у зоні АТО. Типові завдання підрозділу: боротьба з тероризмом, забезпечення охорони громадської безпеки і порядку, як і охорона важливих об’єктів державного значення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер