<

“У нас багато доказів”, – генсек НАТО про російські війська на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 26.05.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У НАТО є великий обсяг інформації, що доводить військову присутність Росії на Донбасі, повідомив Столтенберг.

Генсек НАТО Йєнс Столтенберг заявив в інтерв’ю Новой газете, що в альянсу є великий обсяг інформації, яка доводить присутність російських військ на Донбасі, – пише Корреспондент.

“Докази випливають один за іншим, в тому числі засновані на даних нашої розвідки. Але якщо люди не вірять нашій розвідці, нашим словам, вони можуть хоча б почитати ЗМІ, російські й іноземні. Сьогоднішня позиція Москви нагадує мені ситуацію, коли вона намагалася заперечувати, що скерувала війська до Криму”, – сказав він.

За його словами, у НАТО є великий обсяг різної розвідінформації, що доводить військову присутність Росії в східній Україні.

“У нас є великий обсяг різної розвідувальної інформації, що доводить військову присутність Росії в східній Україні. Повторюю: можна не вірити нам, але інтерв’ю з сім’ями, із солдатами є у відкритому доступі”, – наголосив Столтенберг.

Він зазначив, що розвідслужби країн НАТО публікували фотознімки, але щоразу, як це відбувалося, Росія заперечувала справжність фото або прив’язку до місцевості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер