<

У Нафтогазі пояснили, чому газ дорожчає, хоча міг би дешевшати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 15.12.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Природний газ в Україні дорожчає внаслідок недостатнього власного видобутку, а також низької енергоефективності, переконаний виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко.

Про це посадовець написав у себе на фейсбуці.

«Якби був збільшений власний видобуток і підвищений рівень енергоефективності, то ціна на газ би не зросла, а впала. Оскільки Україна у 2020 році могла б експортувати газ, а не імпортувати, і тому ринкова ціна була б значно нижчою», – зазначив виконавчий директор Нафтогазу.

Він додав, що в такій ситуації питання ціни на газ вже не могло б використовуватися для політичних спекуляцій.

«От так ми розплачуємося за некомпетентність і корупцію», – констатував Вітренко.




коментарів: 6
  1. Блин! Уже тошнит от заявлений этого Витренко. Какой-то словесный понос, извиняюсь. Если бы у бабушки… она была бы дедушкой, а вода называется водой, потому что она водянистая. Интересно, в этой стране есть ещё, кто его считает адекватным?

  2. Якби той самий Вітренко з Коболевим не виписували собі премії по 100 мільйонів за виграні в росії суди і неотримання від тих судів жодної копійки, то можливо газ в Україні був би дешевший. Ото недавно народ обрадували, що суд присудив Коболеву штраф у сумі 1 700 грн. за незаконно виписану премію у 100 мільйонів – уроди!

      • Так дело даже не в премии. Вы прочитайте что и как он говорит. Он либо неадекват, либо тех, к кому обращается, считает дебилами, которые “схавают” этот бред.

        • схавають, схавають, а куди ви подінетесь – “ви ж не Хранція якая, шоби смуту підіймать”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок