<

У Миколаєві рецидивіст зашив собі рот перед судом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 12.06.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Ув’язнений миколаївського СІЗО Юрій Богом’ятков, який проходить у справі про напад на майстра спорту з пауерліфтингу Владислава Гуртовенка, зашив собі рот перед попередніми засіданнями суду.

Про це у вівторок, 12 червня, повідомляє місцеве видання Новости N.

У зв’язку з цим адвокат Богом’яткова перед засіданням суду заявила, що його проводити не можна через стан здоров’я її підзахисного: окрім зашитого рота, той, за її словами, уже тиждень як оголосив голодування.

На запитання судді до підозрюваного про те, чи зможе він взяти участь у процесі, Богом’ятков лише негативно помахав головою.

У свою чергу прокурор заявив, що засідання потрібно проводити через те, що фігурант зашив собі навмисне, щоб затягти справу, і вказав, що 24 червня закінчується термін його утримання під вартою. Думку прокурора підтримав потерпілий Владислав Гуртовенко.

Проте суддя прийняв рішення перенести судове засідання.

Богом’яткова звинувачують у нападі на майстра спорту з пауерліфтингу Владислава Гуртовенка і завданні йому 15 ножових поранень. Потерпілий отримав поранення попереку, сідниць, стегон, але вижив.

На Гуртовенка напали в жовтні минулого року, коли він зайшов у місцевий нічний магазин. Біля терміналу до нього пристали двоє нетверезих чоловіків, яких спортсмен відігнав. Однак з’ясувалося, що недалеко: ті напали на нього з ножем біля магазину.

Завдяки спортивній підготовці потерпілому вдалося вирватися і забігти в магазин. Там йому на допомогу прийшов персонал торгової точки.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер