<

У Миколаєві молодики підірвали банкомат заради наживи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 9.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-го листопада вночі група зловмисників, серед яких дівчина, підірвали банкомат у Миколаєві , звідки забрали наявні кошти. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Банкомат був розташований ззовні будівлі багатоповерхівки, поряд з приміщенням салону краси, у якому після потужного вибуху спрацювала сигналізація. Поліцейські та спецпризначенці почали переслідування п’ятьох крадіїв, які кинулись тікати на ВАЗівці. Затримали злочинців вже за півгодини, коли ті намагались сховатись неподалік у гаражі.

Усі члени організованої злочинної групи раніше судимі за різні злочини місцеві мешканці віком від 25-ти до 28-ми років. Організовував крадіжки 26-річний виходець із Кавказького регіону. Фігуранти були затримані у порядку ст. 208 КПК України. Поліцейські провели невідкладний обшук схованки та автомобіля затриманих, під час якого вилучили знаряддя злочину: різаки, балони з газом тощо. Тип вибухової речовини, яку використовували злочинці, наразі встановлюється.

Зараз слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 5 ст. 185 КК України «Крадіжка», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Також злочинці підозрюються у вчиненні ряду інших злочинів, у т. ч. крадіжок, як з банкоматів, так і з ларьків з продажу цигарок.

Слідчі заходи тривають




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер