<

У Москві няня відрубала дитині голову і ходила з нею по вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 29.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уродженка Самаркандської області Узбекистану Гюльчехра Бобокулова, яку підозрюють у смерті дівчинки в Москві, зізналася під час допиту, що вбила малолітню дитину через невірність свого чоловіка.

Новину повідомляє «Преса України», посилаючись на російські ЗМІ.

Правда Гюльчехра Бобокулова так і не пояснила, яким чином зрада чоловіка пов’язується з тією сім’єю, у якій узбечка була нянею.

Крім того, в повідомленні говориться, що Гюльчехру Бобокулову, яка кричала «Аллах Акбар» біля метро «Жовтневе поле», на землю повалив поліцейський, який підбіг. У цей час вона була під впливом наркотичних засобів, і ще й погрожувала організувати вибух. Але нічого підозрілого і вибухонебезпечного, а також самої вибухівки, у неї не знайшли.

Після її затримання, територія навколо станції метро «Жовтневе поле» була оточена, а співробітники Федеральної служби безпеки Російської Федерації почали перевірку прилеглої території з метою виявлення вибухових речовин. Таким чином, на цій станції були закриті входи-виходи з метро, перехрестя московських вулиць Бірюзова і Народного Ополчення і навколишні дворові виходи. Для охорони території виставлені патрульні поліції в бронежилетах.

https://youtu.be/AcNHD01oA0k

За заявою помічника керівника Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по місту Москві Юлії Іванової, арештована поліцією підозрювана у вбивстві перебувала в «неадекватному» стані, тому слідчі, не роздумуючи, вказали на необхідність проведення судово-психіатричної експертизи. Помічник керівника ГСУ московського СК РФ також додала, що ведеться слідство з метою встановлення мотивів убивства щодо кримінальної справи за статтею «Вбивство малолітньої». У разі визнання підозрюваної адекватною, їй можуть присудити чималий термін ув’язнення.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що узбечка, яка позбавила життя чотирирічну дівчинку і підпалила квартиру, затримана і слідчими встановлюється причина скоєного, а також інші обставини інциденту.

Крім того, повідомлялося, що мама, дізнавшись про смерть дочки, втратила свідомість і на «швидкій» була доставлена в лікарню.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер