<

У місті Нововолинську було відзначено день героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 25.05.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Цивільним Корпусом “Азов” у місті Нововолинську було відзначено день героїв ходою та покладанням квітів до стели героїв .

“До святкування дня героїв долучилися бійці Цивільного Корпусу “Азов” м.Луцька, які разом з побратимами з Нововолинська пройшлися ходою.Віче розпочалося хвилиною мовчання за загиблими героями України-Русі.після виступив активіст ЦК “Азов” м. Нововолинська друг Петро який розповів про героїчне минуле наших українців у часи визвольної війни 40-х-50-х років. Потім передав мікрофон в.о..голови ЦК “Азов” м. Нововолинська другу Кухару. Кухар згадав борців за Україну-Русь які загинули за Україну в часи Незалежності в вуличних битвах проти промосковських банд, які називають себе “антифа” також не обійшла згадка про побратима Максима Чайку.”, – написав у себе на сторінці ЦК “Азов”.

“Друг Кухар передав мікрофон голові Цивільного Корпусу “Азов”м.Луцька другу Вітольду який розповів, що не треба забувати про героїв які досі борються на фронтах визвольної війни. Голова Української Республіканської Партії м.Нововолинська Володимир Петрович Мигас нагадав учасникам, що жертв режиму Кучми не реабілітували,а винних у репресіях досі не покарали. Голова громади РУН-Віри м. Нововолинська Олекса Ружук прочитав патріотичні вірші Тараса Григоровича Шевченка.” , – додали активісти.

Закінчилося дійство гімном України.

eJsf5vgZI3E
e25nIJIjZ1Q
6-RlfqKBXxE
Zq45T_QSOCo
ugMI1n-KHoc
geDeSubixeQ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер