<

У місті на Волині готуються до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 17.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
1351023356_uteplenie

У Нововолинську комунальники готуються до зими та опалювального сезону – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Під час засідання міськвиконкому у Нововолинську, який відбувся 16 жовтня, начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації виконавчого комітету Нововолинської міської ради Ігор Шуліга відзвітував «Про хід підготовки підприємств, організацій, установ міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 р.р.».

Зокрема, під час доповіді Шуліга розповів про стан виконання ремонтних робіт та заходів підготовки до опалювального періоду.

«Було розроблено в загальній кількості 1023 заходи. У власності територіальної  громади перебуває 602 будинки загальною площею 636 тисяч метрів квадратних. Комплексно підготовлено до зими з видачею паспортів готовності 405 будинків», – сказав Шуліга.

Також Ігор Шуліга відзначив, що відремонтували 154 покрівлі житлових будинків, з них 64 шиферних і 90 рулонних. Перевірили димоходи, цоколі та входи в під’їзди. В 16 будинках із 18 закінчили капітальний ремонт покрівлі за кошти, які виділили з міського бюджету (400000 гривень) та кошти громадян (85238 гривень).

Шуліга зазначив, що на зимовий період підготували 11 одиниць техніки та 11 тонн підсипки.

«Це єдиний випадок, коли звітуючись перед виконкомом про підготовку до зими, виробниче управління повністю забезпечило себе сипучими матеріалами, ще такого в нас не було», – зазначив начальник відділу будівництва.

Також він розповів, що комунальники підприємств та служби з підготовки до опалювального сезону отримали 12,2 мільйона гривень, що на 1,1 мільйона гривень більше, ніж у попередні роки.

Провели також роботи з ремонту ліній електропередач і водогону.

Ігор Шуліга зазначив, що хоч великий обсяг робіт виконано, подекуди вони ще не завершені, та кошти недоосвоєні.

Також начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації висловив сподівання, що роботи вдасться завершити до початку опалювального сезону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер