<

У Мережі почався флеш-моб з проханням до Цукерберга відкрити український офіс Facebook

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:58 | 13.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Українські користувачі Facebook, незадоволені неправомірними діями з боку російського менеджменту, який курирує розвиток українського сегмента соцмережі, організували цілий флеш-моб, щоб переконати Марка Цукерберга в необхідності відкриття представництва компанії в Україні.

Для цього вони вирішили скористатися черговою сесією питань і відповідей, яку генеральний директор соціальної мережі проведе вже в цей четвер, 14 травня, – пише Новое Время

“Це можливість для мене почути думку всієї спільноти про те, як нам краще служити вам”, – написав Цукерберг, закликаючи користувачів залишати свої запитання в коментарях під постом, а також голосувати за найактуальніші питання лайками.

Цим і скористалися українці. Так, питання користувача Григорія Купершмідта про кривди з боку адміністрації Facebook, з якими стикаються українські користувачі, набрав вже більше 17 тисяч лайків.

“Створіть окрему адміністрацію для українського сегмента, заблокуйте звіти про порушення (abuse reports) з Росії або просто ретельніше моніторьте топових українських блогерів, але допоможіть нам хоч як-небудь, будь ласка”, – йдеться у зверненні Купершмідта.

Як приклад він навів фото української дівчинки, що отримала медаль загиблого батька, яке в Facebook неправомірно заблокували за скаргами на зображення оголеного тіла.

3-600x419

Інші активні користувачі закликають усіх небайдужих підтримати пост Григорія лайками, оскільки питання, що зібрали найбільше їх кількість, будуть удостоєні уваги Цукерберга під час сесії Q & A.

Приєднався до відкритого звернення і президент України Петро Порошенко.

“Друзі, ми повинні використовувати всі канали, щоб отримати реакцію від глобальних офісів. Україні необхідно отримати українського представництва Facebook!”, – Написав він у себе на сторінці.




один коментар
  1. Годі вже принижуватись!!?!?! З одного боку десятки мільйонів Українців на російських сайтах та поштовиках, віддають всю інформацію, а ще й в такий час. Парадокс в тому що деякі з найпатріотичніших проектів на російських мережах живуть.. розкручують себе і розкручують росію… а кожен рекламний банер на сторінці такого проекту конвертує кліки в кулі. Кому важко такі прості речі зрозуміти, можу математично довести як українські кліки в російських мережах повертаються в АТО градами. З іншого боку фейсбук – нашо їм ми і наші проблеми? В них акціонери та ціна на акції господь….. їм наша війна як серіал між рекламами, за хотдогом. Прокидаймось. Недостатньо пересісти з однієї іноземної мережі в іншу, тільки тому що вона не агресор. Потрібна своя, нова соціальна мережа. З усіх існуючих проектів в Україні, “нова мережа” (www.nowa.me) здається найперспективнішою. Не ідеал, але патріоту достатньо щоб видалитися з іноземної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер